ADO houten speelgoed

ADO houten speelgoed

Green Fairytales verkoopt degelijke houten producten die in een sociale werkplaats worden geproduceerd.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het motto. 
Winst betekent voor Ado houten speelgoed niet alleen verdienen in euro's. Ado boekt vooral winst als zij een sociaal zwakker medemens aan een meer plezierige werkomgeving kunnen helpen. Als hun activiteiten een bijdrage leveren aan dat geluk van anderen en van organisaties die hogere doelen nastreven, is het doel voor Ado bereikt! Denk maar aan een sociale werkvoorziening waar hun producten gemaakt worden of een foundation die, net als Ado proberen met en door hun activiteiten de wereld een beetje beter en mooier te maken. Helpt u ons mee de naam Ado houten speelgoed verder te verspreiden? Wij zijn heel blij met uw bestellingen!
Apart, doelmatig en onverwoestbaar.
Dát is het ambachtelijk gemaakte houten speelgoed van Ado Speelgoed. Ons unieke speelgoedmerk, van Nederlands fabricaat, bestaat al bijna 90 jaar en kenmerkt zich door kwalitatief sterke en natuurlijke producten. Ook de eenvoud en het gebruik van primaire kleuren maakt Ado speelgoed tot een geliefd product.
Speelgoed en kindermeubels
Bij Green Fairytales kunt u terecht voor handgemaakte, houten producten voor kinderen. Wij verkopen o.a. auto’s, spaarpotten en loopfietsen, maar ook stoeltjes en ander kindermeubilair. Al het speelgoed en ook de meubeltjes zijn gemaakt van de beste materialen. De producten zijn gericht op de belevingswereld van kinderen en daarnaast ook milieuvriendelijk en 100% veilig!
Maatschappelijk verantwoord
Ado Houten Speelgoed produceert alle producten zelf, in samenwerking met sociale organisaties. Zo werken zij samen met Sociale Werkvoorzieningen in de regio. Zij vinden het belangrijk om de sociaal zwakkere medemens een prettige leer- en werkomgeving te bieden. Samen maken we de wereld een beetje beter en tegelijkertijd ontstaat er een prachtig en uniek product.

Er zijn 18 producten

  • Grid
  • List