Speelbelovend

Speelbelovend

Albert Einstein: "Fantasie is belangrijker dan kennis."

Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil de fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren.

Met dat speelgoed speelt het goed!

Speelbelovend levert alleen de basis om goed te spelen! De Reuze Speelknijpers, zandzakjes en speelrekken bijvoorbeeld geven het kind slechts het gereedschap in handen om zijn fantasie te kunnen spelen en uit te leven. Op de foto’s verder op de site ziet u dat ons speelgoed in de fantasie kan transformeren.

Speelbelovend MVO

Naast onze bovengenoemde doelstelling stellen wij onszelf ten doel dat ons Speelgoed wordt gemaakt door mensen die in onze snelle wereld een grotere afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Door met de dagbesteding van instellingen samen te werken, ontwerpen aan te passen, aanpassingen bij de productie toe te voegen en rekening te houden met de condities waarbij de individuele mensen prettig kunnen werken, kunnen meer mensen participeren. De meeste producten, vermeld op deze website, komen tot stand met hulp en inzet van mensen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking. Alle producten komen via MVO tot stand. Hoewel wij inmiddels een voorraad opgebouwd hebben van waaruit wij snel kunnen leveren, kan de levertijd vooral bij een plotseling toegenomen vraag en voor de op aanvraag geleverde producten oplopen van 3-6 weken. Wij hopen dat u hiermee rekening wilt houden. Indien u toch in problemen komt zijn wij altijd bereid om samen naar oplossingen te zoeken.

Speelbelovend is een samenwerkingsverband tussen GRA-CV Nichemarket Development uit Hilversum en een aantal afdelingen van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij werken samen met Amerpoort, Dreivonder, Multabedrijven, Sherpa, Talant (Friesland),
Van der Hoevenkliniek, Van Mesdagkliniek.

Er zijn 21 producten

  • Grid
  • List