Abel speeltent

Abel speeltent

Waarom Abel?

Abel is gemaakt om je creativiteit te prikkelen, om je te laten samenwerken en om je dromen uit te laten komen.  De mogelijkheden van Abel zijn bijna onbegrensd.  De basis van Abel bestaat uit 3 onderdelen die elkaar perfect aanvullen en versterken.

 
 

De stokken

Het bouwen van iedere Abel tent begint met het plaatsten van 1 of meerdere stokken in een standaard. In de stok zijn op verschillende hoogtes gaten geboord waar de borgpen van een ring in past. Deze ring zorgt ervoor dat de doeken op de gewenste hoogte blijven hangen. Lage brede, hoge smalle, grote of kleine, open of dichte tenten. Alles is mogelijk!

 
 
 

De doeken

De doeken zijn gemaakt van katoen met een klein beetje polyester. Hierdoor kunnen ze goed gewassen worden, zijn ze kleurvast, licht en handzaam. De doeken zijn aan de randen versterkt met keperband en staan garant voor jaren lang speelplezier. Omdat ieder doek zijdes heeft die even lang zijn als de zijdes van de andere doeken, kunnen ze op verschillende manieren tegen elkaar aan geplaatst worden. Hierdoor zijn de bouwmogelijkheden bijna oneindig.

 
 

De haringen

Om er voor te zorgen dat kinderen zelf makkelijk en veilig de doeken in de grond kunnen vastzetten heeft Abel bijzondere haringen ontwikkeld. Een houten bal met een RVS pin. Heel eenvoudig met de hand in de grond te drukken en super veilig om langs te rennen!

 
 

Abel werkt samen!

Abel is met veel liefde en aandacht gemaakt. Abel is altijd in ontwikkeling en zorgt ervoor dat jouw dromen uitkomen. Abel bouwt, niet alleen met kinderen maar ook met volwassenen. Alle stokken, ringen, standaards en haringen worden gemaakt in een sociale werkplek. Hier bouwen mensen met Abel aan hun toekomst!

Er zijn 3 producten

  • Grid
  • List