Knuffels Volledige grootte weergeven

Angels knuffels

Fair trade, duurzaam handgemaakte knuffels

Meer details

An004

Aanbieding Aanbieding!

-10%

€ 6,26

€ 6,95

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal Bij aanschaf van dit product ontvangt u in totaal 1 spaarpunt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van


Fair trade, duurzaam handgemaakte knuffels zijn gemaakt van 100% katoen en schapenwol. De katoenen stoffen zijn met liefde en zorg uitgezocht en met elkaar gecombineerd

De knuffels zijn tevens was- en recyclebaar. Na het wassen kan de knuffel heel gemakkelijk weer in de juiste vorm teruggebracht worden. 
De knuffel kan op aanvraag, en tegen een kleine vergoeding, in korte tijd gerecycled worden. Stuur daarvoor een  e-mail:
 klantenservice@greenfairytales.nl

Een percentage van de opbrengsten van de verkoop wordt jaarlijks aan de fabriek geschonken. De knuffels worden met de hand gemaakt door 23 vrouwen in een fabriek in New Delhi, India. Een fabriek, waar werknemers een eerlijke, humane en waardige behandeling krijgen. De vrouwen zijn tevreden met het salaris dat zij maandelijks ontvangen. Het fabrieksgebouw is nieuw, goed onderhouden en hygiënisch. Er staat een automaat met gezuiverd tapwater, waar ze de hele dag gebruik van kunnen maken. De medewerkers hebben plezier in hun werk. Ze rusten, lunchen en drinken op tijd, lachen, kibbelen, zingen met de muziek aan en de samenwerking onderling is prima. 

Nog geen commentaar

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...