ADO houten speelgoed bij Green Fairytale

ADO houten speelgoed staat garant voor duurzaam houten speelgoed van hoge kwaliteit. Daarbij wordt er niet alleen aandacht besteed aan duurzaamheid en veiligheid, maar ook verantwoord ondernemen staat bij ADO hoog in het vaandel. Daarom wordt al het ADO houten speelgoed gefabriceerd in speciale werkplaatsen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de maatschappij door de medemens een fijne werkplek te kunnen bieden. Houten speelgoed van ADO voldoet aan de strengste eisen. Uiteraard is dit speelgoed 100% veilig voor kinderen en wordt het op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. In de webshop van Green Fairytales vindt u daarom een uitgebreid assortiment ADO speelgoed van hout. Hierbij kunt u denken aan handgemaakte duwkarren van hout, kindermeubilair of loopfietsen.

Uiteraard maken we alleen gebruik van de beste materialen. Op deze manier ontstaat er sterk en duurzaam speelgoed die de fantasieën van het kind prikkelen en stimuleren. ADO houten speelgoed springt in op de belevingswereld van kinderen. Zo kunnen zij zich op een veilige manier ontwikkelen en zorgeloos spelen. Houten speelgoed bestelt u daarom eenvoudig in de webshop van Green Fairytales.

Online ADO houten speelgoed bestellen

Tijdens de productie van ADO houten speelgoed wordt er rekening gehouden met de fantasie en belevingswereld van kinderen. Daarom is al ons speelgoed voorzien van primaire kleuren en een eenvoudig design. Dit duurzame speelgoed van Nederlandse makelij staat garant voor een hoge kwaliteit en een veilige speel beleving. Het is dan ook niet voor niets dat ADO houten speelgoed al meer dan 90 jaar een geliefd merk is op het gebied van duurzaam speelgoed voor kinderen.

Nog een uniek kenmerk van ADO speelgoed is dat deze in samenwerking met diverse sociale organisaties wordt gemaakt. Zo krijgen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op goede educatie te midden van een prettige werkomgeving. Als u op zoek bent naar ADO houten speelgoed dan bent u in de webshop van Green Fairytales aan het juiste adres.

Onze producten zijn altijd op voorraad. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Uiteraard mag u van ons een prima service verwachten en is al ons ADO houten speelgoed voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of plaats direct een bestelling in onze webshop.

Naar de webshop